Cégünkről

A motorok szeretete


A céget azzal a céllal hoztam létre, hogy - szemben a nagyon sok helyen tapasztalható gyakorlattal - ne egy autótelepre beömlesztett turkálót üzemeltessünk.

Jómagam már az 1990-es évek elején kapcsolatba kerültem a használt autókkal. Egy olyan csapatban kezdtem, amely az elsők között kezdett autó importtal foglalkozni nyugatról. Én voltam a "kölyök" a csapatban, aki mindig lelkesen tanult mindenkitől.

Egészen addig nem fogott meg különösebben az autózás, amíg bele nem ültem első 1-es Golf GTI-mbe. Akik tudják, mit jelent ez a típusjel, azoknak nem kell elmagyarázni, hogyan alakul ki a szerelem első látásra (vagy inkább gyorsulásra). És azt sem, abban az időben ez volt minden húszas évei elején járó ifjú titán álma... Akkor még magunk kentük az alvázvédőt a tizenéves autókra, jártuk a bontókat, hogy egy-egy kurrensebb alkatrészhez juthassunk. Bár ma már a "régiek" közül sokan nem dolgoznak a szakmában, örök barátságok szövődtek.

A motorok szeretete jóval korábbról eredeztethető :o) amint az a képen látható.

Küldetésünk

Egyszerűen megfogalmazható célokat tűztünk magunk elé:
  • nem turkálót akarunk létrehozni, megbízható, rendbe tett autókat árulunk
  • a későbbiekben is számíthatnak ránk, megbízható szervíz hátteret nyújtunk
  • szeretnénk, ha a jövőben is visszajárna hozzánk, akár önmagának, akár gyermekeinek szeretne majd új autót

Munkatársaink

A jelen - csak öregesen...


Tulajdonosként garantálhatom, hogy nem adunk el Önnek vagy szeretteinek olyan autót, vagy motort, amelybe én magam nem ülnék be, vagy nem engedném, hogy szeretteim használják.


Beszállítóinkat, partnereinket igyekszünk megválogatni, nem csak az ár, hanem a megbízhatóság is fontos szerepet játszik kiválasztásuk során.Kérdése van?

Hívjon bennünket, vagy küldjön e-mailt és igyekszünk válaszolni!
Elérhetőségeinket megtalálja a "Kapcsolat" oldalon